Servicii

Spalatoria ROYAL CLEANING

masina spalatSpalatoria ROYAL CLEANING , singura spalatorie din Bacau, cu o linie completa si automata pentru spalarea: covoarelor, plapumilor,pilotelor,paturilor,saltelelor.

  1. Spalare covoare: Primul serviciu oferit clientilor este cel de spalare covoare,uscare si curatare profesionala a covoarelor cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie. Acest serviciu presupune spalarea covoarelor si inlaturarea petelor cu detergenti profesionali ecologici, uscarea covoarelor cu ajutorul centrifugii si aspirarea acestora inainte de livrare.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=bxJOzO487Wo
  3. Spalare paturi simple sau duble: Datorita faptului ca multi dintre clientii nostrii nu reuseau sa spele paturile acasa la masina de spalat proprie , am decis sa achzitionam o masina de spalat profesionala prin care sa putem primi si astfel de comenzi. Astazi spalam paturi simple sau duble , folosind detergenti si balsami profesionali in functie de tesatura.
  4. Spalare pilote sau plapumi: Este recomandat sa apelati la serviciile noastre atunci cand doriti sa spalati pilota/plapuma, deoarece aceasta operatiune necesita o atentie deosebita. In masina de spalat de acasa nu incape si chiar daca incape in momentul in care se va umple cu apa, greutatea plapumei/pilotei va solicita masina de spalat mai mult , drept urmare si o uzura prematura a acesteia. Folosim detergenti si balsami profesionali ecologici in functie de tesatura.
  5. Spalare saltele:  In timp, praful si bacteriile patrund adanc in materialul saltelei, oricat le-am scoate la aer, acestea tot au miros de imbacseala. De aceea , este indicat ca la o anumita perioada de timp, saltelele sa fie curatate si dezinfectate corespunzator. Spalatoria ROYAL CLEANING Recomanda ca macar o data la 12 luni sa dezinfectam salteaua.
Folosim cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută pe website-ul nostru. Continuarea navigării pe reprezintă acceptul dumneavoastră.
Ok